Minoe vermist (maand 3)

Het laatste flyeroffensief. Elke avond, blok per blok, straat per straat, bus per bus. Vijfhonderd, vierhonderd en nog eens driehonderd kopies. Goed voor tweeduizend vierhonderd flyers.
11 weken

 • Dag 68: Twee tips vandaag. Eén telefoontje van iemand die een witte kat nabij de Gentbrugse Meersen had gezien. Ik begrijp helemaal niet waar hij ze nu precies heeft gezien. Het antwoord op m’n vraag of ze twee verschillende ogen had luidde “Hoe kankik dat nu weiten, ik zat op den buus.”. ‘s Avonds volgt een sms van een zekere Thomas die op kot zit aan de Leiekaai. Hij zag de voorbije dagen geregeld op een dak naast zijn appartement een witte kat opduiken. Ik vraag hem me verder op de hoogte te houden.
 • Dag 69: Ik doe er nog 300 kopies bij wat het totaal op drieduizend flyers brengt. Bij het rode deel dat in maand 2 werd geflyerd doe ik in deze derde maand gans het groene gedeelte van de Brugse Poort.

FlyerkaartjeDag75

 • Dag 75: Ik pols bij Thomas of de witte kat in de Leiekaai nog is gespot, en dit is het geval. Meer nog, enkele dagen nadien slaagt hij er in foto’s te nemen.
 • Dag 82: Ik maak een aangepaste flyer met foto van de witte kat, en steek die opnieuw in de bussen van de Leiekaai en de Leiestraat. Ik bel ook aan, en vraag om uit te kijken naar de witte kat. Ik loop er verschillende keren langs, doe de de inrit van de omringende garageboxen, maar ik tref ze nooit aan.

5 gedachten over “Minoe vermist (maand 3)”

 1. Bjorn Roesbeke

  Ik moest deze week in de technische ruimte bij een klant zijn. De brievenbus kwam daar ook uit en hoewel ik mij niets aantrek van de post die er ligt (het is niet mijn post), zag ik een flyer ertussen zitten. “Ik ben op zoek naar mijn poes Minoe. Langer dan maand ondertussen”.

  De kans dat ik ze tegenkom is klein maar de nieuwsgierigheid is er wel nog steeds, zeker nu ik recent van mijn eigen kat afscheid moeten nemen heb.

  Is Minoe (nu we al 2019 zijn) terecht gekomen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven